Ideale match is de standaard

Het team van Talent Recruiting is een ambitieuze club van professionals die talentvolle kandidaten bemiddelt voor tijdelijke en permanente functies. Dat doen wij met name binnen specialistische vakgebieden: Finance, IT, Automotive, Zorg, Retail en Techniek.

technologie

Wij zetten baanbrekende en innovatieve technologie in om talentvolle kandidaten te vinden, te screenen en te selecteren.

Niet alleen de inzet van online, maar ook offline kanalen zijn essentieel. Wij geloven namelijk ook in de kracht van het zichtbaar zijn in de echte wereld. Op deze manier wordt de ideale match tussen kandidaten en opdrachtgevers gerealiseerd.

Kortom: wij helpen organisaties naar een nieuw tijdperk waarin de ideale match de nieuwe standaard wordt.

Kandidaten talent doelgroep
Technologie is de sleutel bij het opsporen van talent.

KWALITEIT KANDIDATEN

Het team is binnen elk vakgebied specialist.

Dat is essentieel om de juiste match te realiseren voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Door onze specialisaties kunnen we snel kwaliteit leveren.

De verscheidenheid aan disciplines maakt van ons team een degelijk en betrouwbaar loket voor opdrachtgevers en kandidaten.

WENSEN DOORGRONDEN

De wensen van kandidaten en opdrachtgevers staan altijd voorop.

Wij nemen de tijd om zowel de markt van onze opdrachtgevers als de wensen van onze kandidaten volledig te doorgronden om vervolgens op basis van onze ervaring en inzichten een oplossing op maat te creƫren.

Het eindresultaat is een optimale match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Eerlijkheid is een belangrijke drijfveer.

Het heeft geen zin om te hoge en niet realistische verwachtingen te scheppen. Relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten zijn dan ook gebaseerd op vertrouwen. Afspraak is afspraak!

Wensen van kandidaten en opdrachtgevers staan altijd voorop.

INNOVATIE ALS MINDSET

Het belangrijkste ingrediƫnt van ons succes zijn onze innovatief ingestelde medewerkers.

Wij geloven in de zichtbaarheid van werkgevers op social media en internet (online), maar ook in de echte wereld (offline). Veel werkgevers richten zich momenteel alleen op online campagnes en zijn om die reden niet onderscheidend genoeg.

Het risico bestaat dat deze groep werkgevers verdwijnen in de online massa en nauwelijks door kandidaten worden opgemerkt.