Hoe doen wij dat?

Employer Branding is belangrijker dan ooit. Het team van Talent Recruiting helpt organisaties bouwen aan een sterk werkgeversmerk. Middels de inzet van nieuwe digitale technieken en nieuwe mediakanalen worden werkgevers op het gewenste tijdstip bij de gewenste doelgroep gepositioneerd.

DIGITALE TECHNOLOGIEEN

Inzet moderne technologie en mediakanalen

Werkgevers gaan in de talrijke vacaturesites op in de massa en vallen niet meer op, terwijl in de echte wereld blijven werkgevers op de radar van talentvolle kandidaten.
Talent Recruiting - Inzet moderne technologie en mediakanalen
Klanten recruiter

VERTROUWDE OMGEVING

De kracht van de echte wereld

Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers met een positieve reputatie twee keer zoveel sollicitanten hebben dan bedrijven zonder een reputatie. Een sterke ‘Employer Brand’ is dus essentieel om talentvolle medewerkers aan te trekken en vast te houden.

Steeds meer organisaties erkennen dan ook de kracht van Employer Branding. Het is essentieel om structureel te bouwen aan een sterk werkgeversmerk.

WIJ BLIJVEN VERNIEUWEN

Innovatie is leidend

Door de inzet van de nieuwste digitale methodieken en onconventionele mediakanalen onderscheiden wij ons steeds meer van de concurrentie.
Kandidaten talent doelgroep

Wat kunnen wij voor u als werkgever betekenen?

Recruitment en Marketing raken steeds meer in elkaar verweven.

Middels een Employer Branding campagne krijgt u als werkgever een sterke voorkeurspositie op de arbeidsmarkt. Dit realiseren wij door op een onderscheidende manier uw werkgeversboodschap kenbaar te maken op alle relevante plaatsen in Nederland.

Naast online kanalen zetten wij namelijk ook Digital Out of Home in om u als werkgever te promoten. En voor u het weet wordt u als werkgever op handen gedragen.

Wilt u zich ook als aantrekkelijke werkgever bij de juiste doelgroep presenteren?