Voor werkgevers

Bij Talent Recruiting begrijpen we de groeiende behoefte van werkgevers en (Young) Professionals aan meer persoonlijke en authentieke verbindingen.

Bij Talent Recruiting begrijpen we dat het vinden van de juiste talenten van essentieel belang is voor uw organisatie. Daarom bieden we u deze voordelen, zodat u efficiënter en effectiever kunt werven. Neem deel aan onze events en ontdek de mogelijkheden die wij bieden om uw team te versterken.

de voordelen

Waarom zou u kiezen voor onze Talent Recruiting Events?

Hier zijn de voordelen die wij bieden:

betere matches

1. Direct contact met talenten

Tijdens onze Talent Recruiting Events krijgt u als werkgever de gelegenheid om in een informele setting in contact te komen met talenten. Geen snelle sollicitatiegesprekken, maar de mogelijkheid om elkaar echt te leren kennen.

Dit leidt tot diepere connecties en betere matches.

zorgvuldige voorselectie

2. Vooraf selectie van talenten door Talent Recruiting

Bij Talent Recruiting Events nemen we de tijd en energie om de juiste talenten vooraf te selecteren en op te sporen. We streven ernaar om een hoogwaardige pool van potentiële kandidaten samen te stellen die goed aansluiten bij uw behoeften als werkgever.

Door deze zorgvuldige voorselectie bespaart u aanzienlijk veel tijd en geld die anders besteed zou worden aan het doorzoeken van talloze CV’s en sollicitaties. U krijgt direct toegang tot een vooraf geselecteerde groep talenten die al een bepaalde mate van interesse en potentie hebben getoond, waardoor de kans op het vinden van de juiste match aanzienlijk wordt vergroot.

flinke besparingen

3. Flinke kostenbesparing in wervingsproces

Traditionele wervingsbureaus brengen aanzienlijke kosten in rekening voor het zoeken en aanleveren van geschikte medewerkers. Een wervings- en/of plaatsing fee per kandidaat loopt flink in de papieren. Aangezien wij juist de tijd en energie nemen om talenten van tevoren op te sporen en naar het event te trekken, hoeft u als werkgever in principe alleen maar te komen opdagen en de verbinding leggen met de talenten.

U heeft direct een gericht publiek, zonder tussenpersonen, op één plek. Hiermee bespaart u aanzienlijk op korte en lange termijn op uw wervingskosten.

een completer beeld

4. Meer inzicht dan een CV

Een Talent Recruiting Event biedt werkgevers de kans om verder te kijken dan een CV, sollicitatiegesprek, LinkedIn-pagina of social mediaprofiel.

U kunt talenten in actie zien, hun passies ontdekken, hun attitude onder loep nemen en beoordelen of ze goed passen binnen uw bedrijfscultuur. Dit geeft een completer beeld dan enkel een papieren of digitaal document.

Employer Branding

5. Versterking van uw Employer Brand

Door deel te nemen aan onze Talent Recruiting Events laat u zien actief betrokken te zijn bij het aantrekken van toptalent. Het biedt een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf te presenteren en uw Employer Branding te versterken.

U kunt uw bedrijfscultuur, waarden en unieke eigenschappen op een tastbare manier tonen, waardoor potentiële kandidaten een positieve indruk krijgen en zich meer aangetrokken voelen tot uw organisatie.

waardevolle contacten

6. Netwerkeffect

Onze events brengen niet alleen werkgevers en talenten samen, maar ook andere bedrijven en professionals uit uw sector. Dit biedt mogelijkheden om nieuwe zakelijke connecties te leggen en waardevolle samenwerkingen aan te gaan.

Het is een unieke gelegenheid om uw professionele netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij onze Talent Recruiting Events en u te ondersteunen bij het vinden van uw ideale kandidaten. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie en het laatste nieuws over onze aankomende events.

Sluit u als werkgever aan bij Talent Recruiting Events en stap in een wereld waar persoonlijke interactie en authentieke connecties centraal staan. Ontdek hoe onze events werkgevers in staat stellen om op een efficiënte manier toptalenten aan te trekken en hoe we talenten helpen om hun carrièredoelen te verwezenlijken.